]> &title; $FreeBSD$ BSD daemon leest documentatie

Iedere distributie van &os; bevat een aantal bestanden met documentatie waarin de distributie wordt beschreven (RELEASE, SNAPSHOT, enzovoort). Deze bestanden bevatten normaliter:

Van de bovenstaande bestanden zijn de uitgavenotities, hardware-notities en installatie-instructies aangepast voor iedere architectuur die door &os; wordt ondersteund.

RELEASE versies van &os;

De uitgavedocumentatie voor iedere -RELEASE versie van &os; (bijvoorbeeld &rel.current;-RELEASE) staat op de pagina uitgaven van de &os; website en ook op de mirrors.

Deze bestanden (meestal in zowel HTML-formaat als platte tekst) staan in de bovenste map van iedere distributie (of het nu om CD-ROM, een FTP-site of installatiefloppies gaat).

Snapshot-versies van &os;

De uitgavedocumentatiebestanden voor snapshots staan meestal in de bovenste map van iedere snapshot.

Documentatie voor -CURRENT en -STABLE

Automatisch gemaakte HTML versies van de uitgavedocumentatie voor &os;-CURRENT en &os;-STABLE zijn beschikbaar op de &os;-website. Deze documenten wijzigen voortdurend. De versies op de website worden tegelijkertijd met de rest van de website opnieuw samengesteld (dagelijks).

&os;-CURRENT uitgavedocumentatie

&os; 8-STABLE uitgavedocumentatie

&os; 7-STABLE uitgavedocumentatie

&os; 6-STABLE uitgavedocumentatie

Andere sites

HTML in een enkel bestand, PDF en platte tekstversies van de uitgavedocumentatie voor &os;-CURRENT, -STABLE en recente -RELEASE versies staan op de Uitgavedocumentatie Snapshot Site. De versies op deze site worden vaak bijgewerkt, maar niet met regelmaat.